סלק, כרישה ובצל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. עם כפית סלק קלוי, כרישה וחציל, סלק קלוי וסלט כרישה פסטה, ו עוף מטוגן בכורכום עם סלק זהוב וכרישה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מחממים מחבת תנור כבדה על הכיריים וזורקים פנימה את הירקות והשום.
מפזרים את השמן. מערבבים עד שהם מתחילים לחום.
מוסיפים את עשבי התיבול, מפזרים על החומץ ומתבלים היטב.
שים את המחבת בתנור וצלי במשך כ 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 190c/מאוורר 170c / גז 5 ולהמשיך לבשל עוד 30 דקות או כך, ערבוב 2 עד 3 פעמים עד סלק הם מכרז. אם הירקות מתחילים לשרוף, להוסיף קצת יותר שמן וחומץ למחבת.
משמש כמנה ירקות מפוזר עם צנוברים קלויים או כמנה עיקרית עם גבינת עיזים, שעועית לבנה מבושלת ורקטה.