סלק נפוליאון
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם ו/או סלק, מלח כשר, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סלק נפוליאון, סלק נפוליאון, ו סלק וגבינת עזים נפוליאונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-400 אף.
מניחים 3 של סלק על גיליון גדול של נייר לעטוף בחוזקה. חזור עם הסלק שנותר. צלי עד מכרז, על 1 שעה.
בואו מגניב במשך כ -10 דקות. באמצעות סכין קטנה, לקלף כל סלק לקצץ את הקצוות.
מניחים פיסת קלף או ניילון על קרש חיתוך. חותכים את הסלק 1/8 עד 1/4 אינץ עבה; להפריש להתקרר לחלוטין.בינתיים, בקערה קטנה לשלב את גבינת עיזים, עירית, מלח, ו pepper.To להרכיב, מניחים פרוסת סלק 1 על מגש.
מורחים 1/2 כפית של תערובת הגבינה על הסלק. למעלה עם פרוסה אחרת; לחזור עם פרוסה אחת יותר של סלק ו 1 כפית יותר של תערובת הגבינה. אתה צריך ערימה של שלוש פרוסות של סלק עם קצת תערובת גבינה בין כל פרוסה. חזור עם שאר סלק ותערובת גבינה. מסדרים את הנפוליאונים על מגש וטפטוף עם מחית צ ' ייב.
מגישים באופן מיידי.טיפ: כדי לבדוק סלק עבור doneness, הכנס את קצה הסכין או את הקוצים של מזלג למרכז. אם אין התנגדות, הסלק גמור.