סלק, סלט אנדיב ואגוזים
סלק, אנדיב סלט אגוז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 155 מנות. זה מנות ראשונות יש 13 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, חומץ יין, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-24 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב וסלק סלק, סלק, אבוקדו וסלט אנדיב, ו סלט סלק & Burratan Endive.
הוראות
מקם מתלה במרכז תנור מחממים ל 177°. לשטוף את הסלק במים קרים לעטוף אותם בנפרד בנייר אלומיניום.
אופים עד הסלק הם מאוד רך, על 2 שעות. כאשר הסלק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר אותם מן רדיד לקלף על ידי החלקה את העורות. לקצץ ולהשליך את גזע שורש מסתיים.
חותכים את הסלק לשניים ולאחר מכן לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים. מגניב לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, על 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
שים את החומץ בקערה קטנה שלא מגיבה. לטפטף לאט בשמן זית, לטאטא כל הזמן, עד מעורבב, ואז לטאטא בשמן אגוז. מתבלים במלח ופלפל.חותכים כל endive בחצי אורך, להסיר את הליבה התחתונה לחתוך את החצאים endive לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
חותכים את האגס לאורכו לרבעים, להסיר את הליבה לחתוך את האגס לאורכו לדק slices.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את הסלק, אגוזי מלך, אנדיב, אגס, גבינה ופטרוזיליה ולזרוק לערבב. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הויניגרט וזורקים קלות למעיל. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות סלט ומגישים מיד.