קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 24 דק.
מנות155
ציון בריאות0
מגזין

סלק, סלט אנדיב ואגוזים

סלק, סלט אנדיב ואגוזים
סלק, אנדיב סלט אגוז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 155 מנות. זה מנות ראשונות יש 13 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, חומץ יין, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-24 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב וסלק סלק, סלק, אבוקדו וסלט אנדיב, ו סלט סלק & Burratan Endive.

הוראות

1
מקם מתלה במרכז תנור מחממים ל 177°. לשטוף את הסלק במים קרים לעטוף אותם בנפרד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים עד הסלק הם מאוד רך, על 2 שעות. כאשר הסלק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר אותם מן רדיד לקלף על ידי החלקה את העורות. לקצץ ולהשליך את גזע שורש מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
חותכים את הסלק לשניים ולאחר מכן לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים. מגניב לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, על 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את החומץ בקערה קטנה שלא מגיבה. לטפטף לאט בשמן זית, לטאטא כל הזמן, עד מעורבב, ואז לטאטא בשמן אגוז. מתבלים במלח ופלפל.חותכים כל endive בחצי אורך, להסיר את הליבה התחתונה לחתוך את החצאים endive לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן אגוזיםשמן אגוזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חותכים את האגס לאורכו לרבעים, להסיר את הליבה לחתוך את האגס לאורכו לדק slices.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את הסלק, אגוזי מלך, אנדיב, אגס, גבינה ופטרוזיליה ולזרוק לערבב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את הויניגרט וזורקים קלות למעיל. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות סלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך