קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 24 דק.
מנות155
ציון בריאות0
מגזין

סלק, סלט אנדיב ואגוזים

סלק, סלט אנדיב ואגוזים
סלק, אנדיב סלט אגוז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 155 מנות. זה מנות ראשונות יש 13 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי אגוזים, חומץ יין, שמן אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-24 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב וסלק סלק, סלק, אבוקדו וסלט אנדיב, ו סלט סלק & Burratan Endive.

הוראות

1
מקם מתלה במרכז תנור מחממים ל 177°. לשטוף את הסלק במים קרים לעטוף אותם בנפרד בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים עד הסלק הם מאוד רך, על 2 שעות. כאשר הסלק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר אותם מן רדיד לקלף על ידי החלקה את העורות. לקצץ ולהשליך את גזע שורש מסתיים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
חותכים את הסלק לשניים ולאחר מכן לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים. מגניב לטמפרטורת החדר.בינתיים, מניחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, על 10 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שים את החומץ בקערה קטנה שלא מגיבה. לטפטף לאט בשמן זית, לטאטא כל הזמן, עד מעורבב, ואז לטאטא בשמן אגוז. מתבלים במלח ופלפל.חותכים כל endive בחצי אורך, להסיר את הליבה התחתונה לחתוך את החצאים endive לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן אגוזיםשמן אגוזים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את האגס לאורכו לרבעים, להסיר את הליבה לחתוך את האגס לאורכו לדק slices.In קערת ערבוב גדולה, לשלב את הסלק, אגוזי מלך, אנדיב, אגס, גבינה ופטרוזיליה ולזרוק לערבב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אנדיבאנדיב
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
מוסיפים את הויניגרט וזורקים קלות למעיל. מחלקים את הסלט בין 4 צלחות סלט ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך