סלק עם שמיר ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק עם שמיר ואגוזי מלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 156 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, סוכר, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סלק קלוי עם אגוזי מלך, סלק צהוב עם אגוזי מלך, ו סלט תרד עם סלק ואגוזים.
הוראות
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר לחץ 6 ליטר; להוסיף 2 1/2 כוסות מים. סגור את המכסה היטב; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני או ברמה הנדרשת כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 6 דקות. לשחרר את הלחץ דרך אוורור קיטור, או מקום סיר תחת מים זורמים קרים כדי לשחרר את הלחץ.
מסננים ושוטפים סלק עם מים קרים.
ניקוז; מגניב. לקצץ את שורשי סלק; לשפשף עורות.
חותכים סלק במחצית אנכית; לחתוך כל חצי לתוך 4 טריזים.
שלב חומץ הבא 5 מרכיבים (דרך פלפל) בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. טפטוף איטי בשמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד בשילוב טוב. לזרוק תערובת שמן עם סלק; בואו לעמוד 15 דקות, זורק בעדינות מדי פעם. מערבבים בשמיר. למעלה עם אגוזי מלך רק לפני ההגשה.