סלק קיוג'ה צלוי עם פטה
סלק קיוג'ה קלוי עם פטיאן נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שאלוט, שמן זרעי ענבים, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו סלק קיוג'ה קלוי עם מיצי נקטרינה ומרג' ורם, סלק קיוג'ה עם ויניגרט מנטה פטל, ו קיוג'ה סלק בוראני עם זרעי פטאן ושומשום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד 1/4 כוס חומץ פטל, 1 1/2 כפות של הדבש, שאלוט, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
לטאטא בשמן זרעי הגפן עד emulsified.
מסדרים את הסלק כך שהם מתאימים בנוחות בשכבה אחת בתבנית אפייה עמוקה.
מוסיפים מספיק מים בקושי לכסות את הסלק, ולאחר מכן מוסיפים את 1/4 כוס חומץ הנותרים 1/2 כפות של דבש והחמאה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד הסלק רך כאשר פירסינג עם סכין.
מסננים ומקלפים את הסלק וחותכים אותם בעובי 1/4 אינץ'.
הוסף אותם ההלבשה דבש ולתת מגניב עד 4 שעות.
כדי לשרת, לארגן חצי פרוסות סלק על 8 צלחות קטנות לכסות עם פטה. למעלה עם פרוסות סלק שנותרו טפטוף כל מנה עם כ 1 כף של ההלבשה.
מקשטים עם הירוקים ומגישים.