סלק קלוי וירקות סלק מוקפצים
סלק קלוי וירקות סלק מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו סלק עם, שום, ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלק קלוי וירקות סלק מוקפצים, סלק מטוגן עם סלק צלוי ועגל טנדרלוין, ו סטייק צלוי עם סלק מוקפץ וסלק חזרת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות (175 מעלות C). לשטוף את הסלק ביסודיות, עוזב את העורות על, ולהסיר את הירוקים. לשטוף ירקות, הסרת כל גבעולים גדולים, ולהניח בצד.
מניחים את הסלק בתבנית אפייה קטנה או מחבת צלייה, וזורקים עם 2 כפות שמן זית. אם אתה רוצה לקלף את הסלק, קל יותר לעשות זאת ברגע שהם נצלו.
מכסים, ואופים במשך 45 עד 60 דקות, או עד סכין יכול להחליק בקלות דרך הסלק הגדול ביותר.
כאשר הסלק הקלוי כמעט מוכן, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים לרגע. לקרוע את הסלק הירוק לחתיכות 2 עד 3 אינץ', ולהוסיף אותם למחבת. מבשלים ומערבבים עד שהירוקים נבולים ורכים. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הירקות כפי שהוא, ואת סלק קלוי פרוס עם חומץ יין אדום, או חמאה ומלח ופלפל.