קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלק קלוי וסלט ארוגולה עם ויניגרט לימון גורגונזולה

סלק קלוי וסלט ארוגולה עם ויניגרט לימון גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי התינוק סלט ארוגולה עם ויניגרט לימון Gorgonzola. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 385 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חומץ יין, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סלק קלוי וסלט ארוגולה עם לימון-gorgonzola Vina, סלק קלוי עם תינוק ארוגולן וקרוטין דה צ'אבינול, ו סלק קלוי וירוקים עם קוריאדר ויניגרט וכוסברה פסטו.

הוראות

1
מניחים מיץ לימון וחומץ בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא בשמן 1/2 כוס. מערבבים בגבינה. מתבלים במלח ופלפל. (ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חום שנותר 1/3 כוס שמן במחבת בינונית avenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף חתיכות לחם; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
מוסיפים עשבי תיבול ושום; לזרוק מעיל. Sauté עד הלחם הוא פריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר קרוטונים לצלחת בשכבה אחת. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
הוסף סלק לאותו מחבת, זורק מעיל עם כל עשבי תיבול ושמן הנותרים. מכסים מחבת בנייר כסף ומעבירים לתנור. צלי עד סלק רך, כ 45 דקות. סלק מגניב. לקלף, אם תרצה; לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
לזרוק ארוגולה עם רוטב 1/2 כוס בקערה רחבה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למעלה עם סלק וקרוטונים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרוטוניםקרוטונים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לאחר הצלייה, סלק התינוק לקלף בקלות, אבל העורות הם אכילים לחלוטין אם אתה בוחר להשאיר אותם על.
מרכיבים שתצטרך
4 סלק גדול, אדום, זהוב, או צ'יוגיה או כל שילוב4 סלק גדול, אדום, זהוב, או צ'יוגיה או כל שילוב