סלק קלוי וסלט ארוגולה עם ויניגרט לימון גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי התינוק סלט ארוגולה עם ויניגרט לימון Gorgonzola. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 385 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חומץ יין, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סלק קלוי וסלט ארוגולה עם לימון-gorgonzola Vina, סלק קלוי עם תינוק ארוגולן וקרוטין דה צ'אבינול, ו סלק קלוי וירוקים עם קוריאדר ויניגרט וכוסברה פסטו.
הוראות
מניחים מיץ לימון וחומץ בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא בשמן 1/2 כוס. מערבבים בגבינה. מתבלים במלח ופלפל. (ההלבשה יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
חום שנותר 1/3 כוס שמן במחבת בינונית avenproof מעל חום בינוני.
הוסף חתיכות לחם; לזרוק מעיל.
מוסיפים עשבי תיבול ושום; לזרוק מעיל. Sauté עד הלחם הוא פריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר קרוטונים לצלחת בשכבה אחת. מגניב.
הוסף סלק לאותו מחבת, זורק מעיל עם כל עשבי תיבול ושמן הנותרים. מכסים מחבת בנייר כסף ומעבירים לתנור. צלי עד סלק רך, כ 45 דקות. סלק מגניב. לקלף, אם תרצה; לחתוך לחצי.
לזרוק ארוגולה עם רוטב 1/2 כוס בקערה רחבה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. למעלה עם סלק וקרוטונים ומגישים.
לאחר הצלייה, סלק התינוק לקלף בקלות, אבל העורות הם אכילים לחלוטין אם אתה בוחר להשאיר אותם על.