סלק קלוי עם ברסאולה
אם יש לכם ברסאולה, שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלק קלוי, סלק קלוי, ו סלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° (200C).
מניחים את הסלק על פיסת נייר אלומיניום כבדה עם קורנית ושמן זית, ומתבלים לפי הטעם. מקפלים את נייר הכסף לתוך חבילה, איטום הקצוות.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 45 דקות, או עד הסלק הם פירסינג בקלות עם סכין.
לפתוח את הסלק ולתת מגניב. לקלף, לקצץ, לחתוך את הסלק לתוך סיבובים.
מעבירים לקערה ומפזרים חומץ.
כדי להפוך את הרוטב, לגרר את ההתלהבות ולסחוט את המיץ מן הלימון.
מערבבים עם frache קרם, חזרת, וחומץ.
מחלקים את ארוגולה בין 6 צלחות, טפטוף עם ההלבשה. למעלה עם סלק וברסאולה.