קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי

סלק קלוי עם זיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם זיגוג בלסמי. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לכם חומץ בלסמי זול, מלח כשר, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 345 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית, ו סלק קלוי עם חומץ בלסמי, שום ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את הגבעולים והשורשים של הסלק וקלף כל אחד עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
חתוך את הסלק בחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
4
מניחים את סלק לחתוך על תבנית אפייה מוכן לזרוק עם שמן זית ומלח. צלי עד הסלק רך כאשר פירסינג עם סכין להב דק, 35 עד 40 דקות, זורק פעם אחת עם מרית באמצע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
בינתיים, לשלב את החומץ וסירופ מייפל במחבת קטנה. מבשלים מעל חום בינוני עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית (אם shoull קלות מעיל את החלק האחורי של כף מתכת). שימו לב היטב ואל תפחיתו יתר על המידה; היא עוברת ממתוקה וסירופ לשריפה וקשה מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לזרוק את זיגוג עם סלק קלוי להתקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן