סלק קלוי עם זיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי עם זיגוג בלסמי. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . אם יש לכם חומץ בלסמי זול, מלח כשר, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 345 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית, ו סלק קלוי עם חומץ בלסמי, שום ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
הסר את הגבעולים והשורשים של הסלק וקלף כל אחד עם מקלף ירקות.
חתוך את הסלק בחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מניחים את סלק לחתוך על תבנית אפייה מוכן לזרוק עם שמן זית ומלח. צלי עד הסלק רך כאשר פירסינג עם סכין להב דק, 35 עד 40 דקות, זורק פעם אחת עם מרית באמצע.
בינתיים, לשלב את החומץ וסירופ מייפל במחבת קטנה. מבשלים מעל חום בינוני עד הנוזל מצטמצם על ידי כמחצית (אם shoull קלות מעיל את החלק האחורי של כף מתכת). שימו לב היטב ואל תפחיתו יתר על המידה; היא עוברת ממתוקה וסירופ לשריפה וקשה מהר מאוד.
לזרוק את זיגוג עם סלק קלוי להתקרר עד מוכן לשרת.