סלק שמנת חמוצה
שמנת חמוצה Beignets יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-45 מנות. אם יש לך קמח, סודה לשתייה, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Beignets קרם מנטה, חמאת בוטנים Beignets עם בננות קרמל וגלידת קרמל מריר, ו כריכי לובסטר בגבינה כחולה עם קרם אבוקדו חריף + ירקות מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים ו 1 כפית. סוכר מגורען על מים חמים בקערה גדולה; מערבבים עד מומס.
מוסיפים סוכר מגורען שנותר, חלב, שמנת חמוצה, וניל, סודה לשתיה, מלח וקמח 4-1 / 2 כוסות; מכים עם מיקסר עד מעורבב היטב, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את התחתית ואת הצד של הקערה. מערבבים מספיק מהקמח הנותר כדי ליצור בצק רך.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש 10 דקות. או עד חלק וגמיש, בהדרגה הוספת קמח שנותר אם הבצק הוא דביק מדי.
מניחים בקערה משומנת היטב; להפוך את הבצק כך העליון משומן. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל נפח.
אגרוף למטה בצק; מקום על גיליון של נייר קלף מקומח קלות.
רול לתוך מלבן 12x9 אינץ'. השתמש סכין חדה או גלגל פיצה לחתוך בצק לתוך 48 (1-1 / 2 אינץ') ריבועים; נפרד כדי לאפשר 1 אינץ ' בין ריבועים. מכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם 1 שעה או עד הוכפל נפח.
מחממים שמן 1/2 אינץ ' במחבת חשמלית עד 177°. בעדינות למתוח כל ריבוע של בצק לאורך לתוך מלבן. בזהירות להוסיף בקבוצות כדי שמן חם. (אל תתקהלו בבצק.) Cook 2 min. או עד כל beignet הוא חום זהוב משני הצדדים, מפנה אחרי 1 דקות.
מניחים שכבה אחת על דפי אפייה מכוסים במגבת נייר. כאשר כל beignets מבושלים, מפזרים אבקת סוכר.