קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

סלק, שעועית & סלט פטה

סלק, שעועית & סלט פטה
סלט סלק, שעועית & פטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 550 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שעועית רחבה, שמן זית, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלק פטה, פטה וסלט סלק, ו סלק, פטה וסלט אספרגוס.

הוראות

1
מבשלים את השעועית הרחבה על פי הוראות מנות, ולאחר מכן לנקז ולרענן אותם במים קרים. אם יש לך את הזמן, לקלף את העור את השעועית עם האצבעות שלך זה עבודה fiddly, אבל זה שווה את המאמץ כי עורות יכול להיות די קשה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את שאלוט הקצוץ ופרוס שום ומטגנים במשך דקה או שתיים על חום בינוני עד הזהב חיוור. מערבבים ברוזמרין הקצוץ, ואז עצה ברבעוני הסלק ומערבבים בעדינות במשך 3-4 דקות, כך שהטעמים מתערבבים בחום.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר.
5
הרם את רבעי הסלק והכניס אותם לקערה יחד עם עלי הסלט. מערבבים את החומץ ואת שמן הזית הנותר לתוך מיצי המחבת, ואז שופכים על הסלק ועלי הסלט. לזרוק בעדינות לערבב דרך. לבסוף, ממש לפני ההגשה, לזרוק את השעועית הרחבה וקוביות של גבינת פטה וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.