סלק, שעועית & סלט פטה
סלט סלק, שעועית & פטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 550 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שעועית רחבה, שמן זית, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלק פטה, פטה וסלט סלק, ו סלק, פטה וסלט אספרגוס.
הוראות
מבשלים את השעועית הרחבה על פי הוראות מנות, ולאחר מכן לנקז ולרענן אותם במים קרים. אם יש לך את הזמן, לקלף את העור את השעועית עם האצבעות שלך זה עבודה fiddly, אבל זה שווה את המאמץ כי עורות יכול להיות די קשה.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת.
מוסיפים את שאלוט הקצוץ ופרוס שום ומטגנים במשך דקה או שתיים על חום בינוני עד הזהב חיוור. מערבבים ברוזמרין הקצוץ, ואז עצה ברבעוני הסלק ומערבבים בעדינות במשך 3-4 דקות, כך שהטעמים מתערבבים בחום.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר.
הרם את רבעי הסלק והכניס אותם לקערה יחד עם עלי הסלט. מערבבים את החומץ ואת שמן הזית הנותר לתוך מיצי המחבת, ואז שופכים על הסלק ועלי הסלט. לזרוק בעדינות לערבב דרך. לבסוף, ממש לפני ההגשה, לזרוק את השעועית הרחבה וקוביות של גבינת פטה וטעם לתיבול.