סלרי סלרי עם אדמה
סלט סלרי עם Edamame עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך עלי נענע קרועים, מלח ים, edamame בתרמילים שלהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די גרוע. נסו סלט סלרי עם Edamame, אדממה, סלט סלרי ושומר עם לימון מסוכר, ו סלרי תפוח אדממה סלט חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או עם סכין חדה, לחתוך את הסלרי דק ככל האפשר.
שים את הסלרי בקערה של מי קרח פריך במשך 15 דקות.
לנקז ולטפוח יבש. תמחק את הקערה ותחזיר לה את הסלרי.
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את פולי סויה במשך 5 דקות.
מסננים ורענון מתחת למים קרים. שפכי את פולי הסויה והתייבשי.
מוסיף את פולי סויה, בצל ירוק, כוסברה, מנטה ועלי סלרי סלרי לזרוק היטב.
בקערה, להקציף את מיץ הסיד עם השמן.
יוצקים את הרוטב על הירקות, מתבלים במלח, זורקים ומגישים.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 1 ומקורר במשך 4 שעות.
המלצת יין: יין מבעבע מרענן יאזן את המתיקות המלוחה של הסלרי והפולי סויה ויאזן את המרקם הפריך של הסלרי. חפש ברוט nonvintage טוב מצרפת, כגון קלאסיקה שמפניה Deutz ברוט או Laurent-Perrier Brut L. P.