סלרי שורש Remoulade עם צדפות וקוויאר
סלרי שורש Remoulade עם צדפות וקוויאר נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 272 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, צדפות ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), סלרי-רימול שורש, ו Rémoulade שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את המיונז עם חרדל, מיץ לימון ופטרוזיליה. מקפלים את שורש הסלרי ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 1 שעה.
חותכים כל צד צדפה לתוך 3 פרוסות. על תבנית אפייה, לסדר כל צדפה כמו עלה תלתן, חופפים את הפרוסות מעט.
הוסף את קאיין חמאה; מברשת על הצדפות. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שמתחממים, דקה אחת.
תלוש את remoulade סלרי על צלחות ולהגדיר את מצדפות על גבי.
מקשטים עם קוויאר ומגישים.