סמרטוט סתיו
רגאוט סתיו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שעועית קנליני, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. , שהוא מוצק. נסו סמרטוט סתיו, סתיו ירקות Ragout, ו סמרטוט סתיו עם ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום על חום בינוני. מבשלים בצל בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיף את הסקווש ושומר. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שומר הוא חום זהוב.
חותכים כל נקניק במחצית לאורכו, ואז לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים נקניק ומרק לתערובת סקווש.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
מערבבים שעועית, מרווה קצוצה, מלח ופלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר או עד מחומם היטב.