סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco
אם יש לכם שקדים, בצל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מתכון סנאפר אדום אפוי מלח, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר אדום אפוי ברוטב שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. זורקים עגבניות, פלפלים ובצל בתבנית אפייה קטנה עם 2 כפות שמן זית. צלוי עד חרוך חלקית, פונה כל 15 דקות, על 45 דקות. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 15 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צ ' ילה; מטגנים עד כהה מעט נפוח, פונה פעם אחת, כ -30 שניות.
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות.
לקלף זרע אנצ 'ו צ' ילה, עגבניות, פלפלים; מקום בבלנדר. לקלף בצל; קוצצים גס ומוסיפים לבלנדר.
חום 1 כף שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שקדים; sauté עד קלוי קלוי, על 1 דקה.
להוסיף 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה, שום, חומץ, לחם, ופפריקה לבלנדר; להתמזג מחית גס.
מעבירים לקערה, מתבלים במלח. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מניחים 1 דגים בכל אחד משני מחבתות אפייה מתכת 13x9x2 אינץ'. מכסים כל דג במלח 3 קילו.
טפטוף 1 1/2 כוסות מים על מלח בכל מחבת. שימוש בידיים, לארוז מלח על דגים כדי לכסות לחלוטין.
אופים דגים עד מדחום מוכנס למרכז של רישומי דגים 57°, על 30 דקות. בעדינות ראפ מלח קרום עם גב של כף כדי לפצח; בזהירות להסיר מלח. השתמש במברשת מאפה כדי להסיר כל מלח שנותר. בזהירות להעביר דגים שלמים מגש ומגישים עם רוטב.
* נמכר בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות, וכמה סופרמרקטים.
השף חוסה אנדרס אומר כי השוואת פימנטון, פפריקה מעושנת ספרדית, למגוון הסופרמרקט הוא כמו " השוואתו אבקה אדומה."פימנטון הוא הטעם המתוק המעושן בכל דבר, החל מנקניק צ' וריסו ועד פאייה. חפש dulce (מתוק) ודה לה ורה על התווית. פלפלים מאזור לה ורה תמיד מיובשים בעשן; באזורים אחרים הם מיובשים בשמש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.