תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר אדום כולו בגריל. מתכון זה משמש 4 . מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 1592 קלוריות, 303 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך בצל ירוק, צלפים, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, טאקו סנאפר אדום בגריל, ו סנאפר בגריל Pappadeaux (מתכונים דומים).
הוראות
1
בחר את שילוב הטעם האהוב עליך (אסיה, הים התיכון או הקאריביים, משמאל).
2
בחר אחד משילובי הטעמים וקוצצים את כל המרכיבים למעט השמן יחד עם קמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים את הדבק לקערה קטנה ומערבבים בשמן. הפוך 5 מקבילים 3 אינץ ' ארוך חתכים בכל צד של סנאפר, חיתוך כמעט דרך העצם. לייבש את הדגים במלח ולמלא את החתכים עם הדבק. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סנאפר
2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להדליק גריל ולשמן סל גריל כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים. הגדר את הדגים בסל וגריל על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד הבשר רק פתיתים עם מזלג, על 20 דקות. בזהירות להסיר את הדגים מן הסל ולהעביר מגש. באמצעות 2 מזלגות, להרים את הפילה את העצמות ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.