קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות90
מגזין

סנאפר אדום כולו בגריל

סנאפר אדום כולו בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר אדום כולו בגריל. מתכון זה משמש 4 . מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 1592 קלוריות, 303 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך בצל ירוק, צלפים, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, טאקו סנאפר אדום בגריל, ו סנאפר בגריל Pappadeaux (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחר את שילוב הטעם האהוב עליך (אסיה, הים התיכון או הקאריביים, משמאל).
2
בחר אחד משילובי הטעמים וקוצצים את כל המרכיבים למעט השמן יחד עם קמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים את הדבק לקערה קטנה ומערבבים בשמן. הפוך 5 מקבילים 3 אינץ ' ארוך חתכים בכל צד של סנאפר, חיתוך כמעט דרך העצם. לייבש את הדגים במלח ולמלא את החתכים עם הדבק. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סנאפרסנאפר
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להדליק גריל ולשמן סל גריל כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים. הגדר את הדגים בסל וגריל על חום מתון, מפנה פעם אחת, עד הבשר רק פתיתים עם מזלג, על 20 דקות. בזהירות להסיר את הדגים מן הסל ולהעביר מגש. באמצעות 2 מזלגות, להרים את הפילה את העצמות ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.