סנאפר אדום מאודה בתנור עם שומר וקארי
סנאפר אדום מאודה בתנור עם שומר וקארי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 337 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך סנאפר, מלח כשר, שומר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, Snapper אדום מלא מאודה, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הדג בפנים ובחוץ עם מים קרים להתייבש. עם סכין חדה דק, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים על אינץ 'עמוק בערך 1 אינץ' זה מזה על כל צד של הדג. מתבלים את הדגים בפנים ובחוץ עם מלח ופלפל קאיין וממלאים את החלל עם בריכות שומר קצוצות.
באמצעות סכין שפים, קוצצים את זרעי השומר.
מערבבים את זרעי שומר, אבקת קארי, ו 1 כפית של חמאה מרוכך. תניח בצד.
מניחים גיליון 18 על 26 אינץ ' של נייר רדיד כבד או נייר קלף על משטח עבודה. שפשף את כפית החמאה הנותרת על הנייר, משאיר גבול 2 אינץ ' בכל רחבי. הפעל את הקצוות של הפפילוטה מעט כדי להחזיק את הנוזל שתוסיף.
מורחים חצי כרישה ושומר פרוסות על נייר כדי להפוך את המיטה עבור הדגים נקודה עם כמחצית חמאה מתובלת. מניחים את הדגים למעלה ומפזרים את הירקות הנותרים מעליו. נקודה עם שאר חמאה מתובלת, טפטוף עם היין.
לאטום את הפפילוטה על ידי קיפול רדיד לשניים על הדג. החל בפינה מקופלת אחת, מקפלים את הקצוות של נייר הכסף על קפלים מסודרים; הקפד לקפל כל קפלים רצופים כך שהוא חופף מעט הקודם כדי להפוך חותם הדוק. המשך עד שתגיע לפינה השנייה והקצוות סגורים היטב. החלק את החבילה על תבנית אפייה.
אופים את הדג במשך 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת במשך 3 דקות.
עם מספריים, בזהירות לחתוך את נייר הכסף לאורך קפלים, דואג להימנע קיטור להימלט. מקפלים בחזרה את הכנף כדי לחשוף את הדג. עם שתי מריות גדולות, להעביר את הדג מגש הגשה. להטות את papillote כך המיצים נגמרים של פינה אחת מעל הדגים.
כפית כמה מיצי בישול על כל מנה ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.