סנאפר אדום עם רוטב עגבניות פרובנס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם פלפל, סוכר, שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את רוטב העגבניות, מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. כאשר חם שלה, להוסיף את הבצל, שומר, כרישה, שום ו-saut מעל חום בינוני עד במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
שמן זית
שומר
שום
בצל
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את זרעי שומר, עגבניות, חומץ שרי וסוכר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד העגבניות נשברו ואת הטעמים פיתחו, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
זרעי שומר
עגבנייה
סוכר
3
להעביר את התערובת דרך טחנת מזון או מחית באמצעות יד או בלנדר רגיל או מעבד מזון. עבור מחית חלקה במיוחד, זן דרך מסננת בסדר,אם תרצה. להחזיר את הרוטב למחבת ומתבלים במלח ופלפל; מכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
מסננת
מחבת
4
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מסננים ומכסים כדי להתחמם.
6
בינתיים, במחבת סאוט בינונית רק גדול מספיק כדי להחזיק את השומר בשכבה אחת, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שומר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השומר, יחד עם כף מים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שומר
מים
8
מעבירים את השומר לקערה, מוסיפים את תפוחי האדמה fingerling, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. לזרוק עם 1 כף שמן זית, ולכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אצבעוני
מלח ופלפל
שמן זית
שומר
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
מחממים מחבת סאוט רק גדולה מספיק כדי להחזיק את סנאפר מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את הדגים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
שמן זית
סנאפר
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מניחים את צד העור במחבת ומבשלים עד הקצוות מתחילים להפוך אטום, על 4 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל עד שזה עתה נעשה( סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדג צריך לחשוף opaqueness פנינים), על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
11
בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
12
להקציף בשמן זית כתית מעולה וגלידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
גרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
כפית את הרוטב על צלחות הגשה בודדות. למעלה עם שומר חם ותפוחי אדמה fingerling ולאחר מכן את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אצבעוני
שומר
רוטב
דגים
14
טפטוף עם קצת שמן זית כתית נוספת, מפזרים מלח ים, ומקשטים עם בריכות שומר שמורות,אם תרצה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.