קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות96
מגזין

סנאפר אדום עם רוטב עגבניות פרובנס

סנאפר אדום עם רוטב עגבניות פרובנס
סנאפר אדום עם רוטב עגבניות פרובנס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם פלפל, סוכר, שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו סלמון פרובנס עם רוטב בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את רוטב העגבניות, מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. כאשר חם שלה, להוסיף את הבצל, שומר, כרישה, שום ו-saut מעל חום בינוני עד במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמן זיתשמן זית
שומרשומר
שוםשום
בצלבצל
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את זרעי שומר, עגבניות, חומץ שרי וסוכר ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד העגבניות נשברו ואת הטעמים פיתחו, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
זרעי שומרזרעי שומר
עגבנייהעגבנייה
סוכרסוכר
3
להעביר את התערובת דרך טחנת מזון או מחית באמצעות יד או בלנדר רגיל או מעבד מזון. עבור מחית חלקה במיוחד, זן דרך מסננת בסדר,אם תרצה. להחזיר את הרוטב למחבת ומתבלים במלח ופלפל; מכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
מחבתמחבת
4
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מסננים ומכסים כדי להתחמם.
6
בינתיים, במחבת סאוט בינונית רק גדול מספיק כדי להחזיק את השומר בשכבה אחת, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את השומר, יחד עם כף מים, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שומרשומר
מיםמים
8
מעבירים את השומר לקערה, מוסיפים את תפוחי האדמה fingerling, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. לזרוק עם 1 כף שמן זית, ולכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אצבעוניתפוח אדמה אצבעוני
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מחממים מחבת סאוט רק גדולה מספיק כדי להחזיק את סנאפר מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים את הדגים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
שמן זיתשמן זית
סנאפרסנאפר
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מניחים את צד העור במחבת ומבשלים עד הקצוות מתחילים להפוך אטום, על 4 דקות. הפעל ולהמשיך לבשל עד שזה עתה נעשה( סכין מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדג צריך לחשוף opaqueness פנינים), על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
11
בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
12
להקציף בשמן זית כתית מעולה וגלידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
גרידה כתומהגרידה כתומה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
כפית את הרוטב על צלחות הגשה בודדות. למעלה עם שומר חם ותפוחי אדמה fingerling ולאחר מכן את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אצבעוניתפוח אדמה אצבעוני
שומרשומר
רוטברוטב
דגיםדגים
14
טפטוף עם קצת שמן זית כתית נוספת, מפזרים מלח ים, ומקשטים עם בריכות שומר שמורות,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח יםמלח ים
שומרשומר
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.