סנאפר אדום עם שומר ושום
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום עם שומר, ו סנאפר שומר בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מחממים 4 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים 3 שיני שום טחון, שומר, ושאלות טחון. מבשלים ומערבבים עד שהשומר מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מעבירים ירקות לקערה, ומערבבים פטרוזיליה קצוצה. שמורת שמן בישול.
לתבל את הדגים בכל רחבי עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז דברים סנאפר עם תערובת שומר. השתמש חוט מטבח לקשור את סנאפר יחד בשלושה מקומות.
מניחים את סנאפר לתוך צלחת אפייה מוכנה, טפטוף עם יין לבן, מיץ לימון, ושמן שמור.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדג כבר לא שקוף, פתיתים בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.