סנאפר ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר הים תיכוני. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. אם יש לך שמן זית, סנאפר, נורת שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. מתכונים דומים: סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני, סנאפר אדום עם ראגו ים תיכוני, ו סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שומר, בצל ופלפל; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות, זיתים, בזיליקום ויין.
מפזרים דגים עם תיבול יווני; לארגן דגים במחבת, התרפסות לירקות.
פרוסות לימון שכבה מעל דגים. להביא תערובת לרתיחה; לכסות ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.