סנאפר מטוגן עם רוטב Nuoc Nam
סנאפר מטוגן עם רוטב Nuoc Nam עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 571 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אורז דביק, שמן בוטנים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו פילה סנאפר אדום מטוגן במחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס, רוטב דגים וייטנאמי-nuoc mam cham, ו Nuoc Cham (רוטב ספרינג רול) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה רדודה גדולה.
מערבבים קמח קורנפלור בקערה רדודה גדולה נפרדת.
יוצקים שמן לעומק של 1 אינץ ' במחבת עמוקה או תנור הולנדי; חום 350 עד 36
מניחים סנאפר בתערובת קמח, ציפוי שני הצדדים ומנער עודף. לטבול סנאפר לתוך תערובת ביצים ולאחר מכן בחזרה לתוך תערובת קמח, מתנער עודף.
מניחים מיד לתוך שמן חם, ומטגנים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב ופריך.
מגישים מיד על אורז מבושל חם עם Nuoc Nam, מנגו, jalapeo.