סנאפר צרוב על Succotash
סנאפר צרוב על Succotash עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, מרווה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו סנאפר עם Succotash, צדפות צרובות עם Succotash, ו הליבוט צרוב במחבת עם סוכות שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומבשלים עד שהתרככו, כ -5 דקות.
מוסיפים את שעועית לימה, תירס, שמנת, מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 7 דקות, עד השעועית והתירס רכים והתערובת התעבה מעט. מערבבים את המרווה והפטרוזיליה לפני ההגשה.
להבקיע את העור של הדג עם סכין קילוף חדה מבלי לחתוך את הבשר. מתבלים את צד הבשר במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים קלות עם הפפריקה.
מחממים את השמן על חום גבוה במחבת. לצרוב את צד הבשר עד השחמה היטב, על 3 עד 4 דקות. ואז להעיף ולצרוב עד העור הוא פריך, 2 עד 3 דקות.
מגישים את הדגים על succotash, עור בצד למעלה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.