סנדוויץ' קורנדביף לאטקה עם סלב תפוחים ושמנת חמוצה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו כריך קורנדביף של לאטקה עם תפוחים ושמנת חמוצה. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-37 גרם חלבון, 18 גרם שומן ובסך הכל 715 קלוריות. אם יש לך תפוחי סבתא סמית, קינמון טחון, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זהו מתכון יקר לחובבי האוכל היהודי. 198 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. עם ציון ספונקולרי של 72%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: כריך קורנדביף לאטקה עם סלאו תפוחים ושמנת חמוצה, סנדוויץ' קורנדביף וסלאו, וסנדוויץ' צ'דר אירי עם סלאו קורנדביף ותפוחים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מגררים את תפוחי האדמה על פומפיה קופסה, בעזרת מגררת גדולה, לתוך קערה גדולה. שוטפים את תפוחי האדמה על ידי כיסוי במים ולאחר מכן מסננים את המים מתפוחי האדמה, סוחטים כמה שיותר מים.
מוסיפים לתפוחי האדמה את ארוחת המצות, העירית, הקמח, המלח, הפלפל, הביצים והבצל ומערבבים היטב.
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מודדים 1 כוס מתערובת תפוחי האדמה ומוסיפים למחבת. משטחים מעט את הלאטקה בעזרת מרית. מטגנים את הלאטקה עד שהשוליים מזהיבים, 6 עד 8 דקות מכל צד.
מעבירים לרשת לניקוז. חוזרים על הפעולה עד לשימוש בכל תערובת תפוחי האדמה, מוסיפים שמן לפי הצורך.
מניחים 4 אונקיות קורנדביף על גבי 1 לאטקה. למעלה עם סלאו תפוחים ושמנת חמוצה ועם עוד לאטקה.
מוסיפים לקערה גדולה את השמנת החמוצה, החומץ, החרדל, הדבש, השמן והקינמון.
מערבבים היטב ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את מיץ הלימון, התפוחים והשאלוט ומערבבים לאיחוד.
הניחו לסלאו לעמוד בטמפרטורת החדר, כ-20 דקות.