סנדוויץ' בשר חזיר במערב התיכון
כריך בשר חזיר Midwestern Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם מלח, בשר חזיר, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: ארוחת ערב: כריך בשר חזיר, גבינת חלפיניו כריך בשר חזיר פילה, ו כריך בשר חזיר מטוגן (אהוב המערב התיכון).
הוראות
חותכים פרוסות 1 אינץ 4 של חזיר. לקצץ כל שומן חיצוני מן הקצוות ואת הפרפר כל פרוסה על ידי חיתוך אופקית דרך האמצע כמעט עד הקצה, כך החצאים מחוברים רק על ידי חתיכת חושב של בשר. שים כל פרוסה butterflied בין חתיכות של פלסטיק לעטוף. באמצעות פטיש בשר מעץ, או בצד של סכין קצבים, פאונד במרץ עד הפרוסה היא על פני 10 סנטימטרים.
מערבבים יחד קמח, קמח תירס, מלח ופלפל שחור.
מחממים 1/2 אינץ ' של שמן במחבת עמוקה, רחבה עד 365 מעלות F. לטבול כל פרוסת חזיר במים, ולאחר מכן בתערובת קמח. מטגנים פילה, פונה פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מגישים על לחמניות עם תבלינים רצויים (חרדל, מיונז, שבבי מלפפון חמוץ שמיר, קטשופ, בצל פרוס, חסה).