סנדוויץ 'פורצ' טה אולימפי
זמן הכנת המתכון כ 48 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו כריך פורצ'טה איטלקי, כריך פורצ'טה פתוח עם תפוחים מקורמלים, ו כריך פורצ'טה עם בצל קרמל בלסמי, גבינת אסיאגו וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, מלח, סוכר, עלי דפנה, פלפל, זרעי שומר, פתיתי צ ' ילה בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מגניב לטמפרטורת החדר. טבול את הבטן במי מלח ומקרר במשך 24 שעות.
כפית 1/2 עד 3/4 פאונד נקניק איטלקי רופף של החיבה שלך במרכז הבטן.
מגלגלים את הבטן בחוזקה סביב הנקניק וקושרים לצלי עם חוט מטבח.
מחממים מחבת רחבה, כבדה או סיר רחב על אש בינונית גבוהה ומוסיפים כ-2 כפות שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מניחים את הצלי פורצ ' טה במחבת לצרוב היטב על כל הצדדים, בראונינג באופן שווה. כאשר צלי צרוב, למקם אותו במחבת צלייה ואוהל רופף עם נייר.
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד פורצ ' טה מגיע לטמפרטורה פנימית של 57°. להוציא מהתנור וקריר. צ ' יל ביסודיות במקרר לילה.
פרוס פורצ ' טה הצונן לעובי הרצוי.
פרוסות חום ב 1 או 2 אינץ ' של מרק עוף או בשר או מים מלוחים קלות, עד פרוסות מבושלים דרך, רך, וטעים.
מגישים על הלחם האהוב עליך ולהכין את עצמך לכריך פורצ ' טה בסדר. הערה: אם אתה מביא את הצלי עד 74°, אתה יכול לחתוך ולהגיש אותו כמנה עיקרית. פרוסות צוננות של פורצ ' טה יכול להיות גם מחבת צרוב בשומן.