קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סנדוויץ 'פורצ' טה אולימפי

סנדוויץ 'פורצ' טה אולימפי
זמן הכנת המתכון כ 48 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו כריך פורצ'טה איטלקי, כריך פורצ'טה פתוח עם תפוחים מקורמלים, ו כריך פורצ'טה עם בצל קרמל בלסמי, גבינת אסיאגו וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים, מלח, סוכר, עלי דפנה, פלפל, זרעי שומר, פתיתי צ ' ילה בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מגניב לטמפרטורת החדר. טבול את הבטן במי מלח ומקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז את מי מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
כפית 1/2 עד 3/4 פאונד נקניק איטלקי רופף של החיבה שלך במרכז הבטן.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
4
מגלגלים את הבטן בחוזקה סביב הנקניק וקושרים לצלי עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
מחממים מחבת רחבה, כבדה או סיר רחב על אש בינונית גבוהה ומוסיפים כ-2 כפות שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים את הצלי פורצ ' טה במחבת לצרוב היטב על כל הצדדים, בראונינג באופן שווה. כאשר צלי צרוב, למקם אותו במחבת צלייה ואוהל רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים את המחבת בתנור וצולים עד פורצ ' טה מגיע לטמפרטורה פנימית של 57°. להוציא מהתנור וקריר. צ ' יל ביסודיות במקרר לילה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
פרוס פורצ ' טה הצונן לעובי הרצוי.
10
פרוסות חום ב 1 או 2 אינץ ' של מרק עוף או בשר או מים מלוחים קלות, עד פרוסות מבושלים דרך, רך, וטעים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
11
מגישים על הלחם האהוב עליך ולהכין את עצמך לכריך פורצ ' טה בסדר. הערה: אם אתה מביא את הצלי עד 74°, אתה יכול לחתוך ולהגיש אותו כמנה עיקרית. פרוסות צוננות של פורצ ' טה יכול להיות גם מחבת צרוב בשומן.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'