קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אפרסק טאצ'דאון

סנדלר אפרסק טאצ'דאון
סנדלר אפרסק טאצ'דאון המתכון יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. לקינוח הזה יש 684 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.47 דולר למנה. אם יש לכם אפרסקים, מלח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו כהרף עין אפרסק סנדלר-סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, סנדלר אפרסק מיושן (א. ק. חידת אפרסק), ו עוגת סנדלר אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שש מחבתות ברזל יצוק קטנות או רמקינס אטומים לתנור 6 עד 8 אונקיות; חותך ביסקוויטים עגול בגודל 4 אינץ
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מוציאים את הקליפות מהאפרסקים וחותכים ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2
מניחים בקערה וזורקים עם הסוכר, מיץ הלימון, עמילן התירס והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את האפרסקים והבורבון ומבשלים עד שהנוזל מתבשל בעיקר והאפרסקים פשוט רכים אך לא רכים מדי. מחלקים את האפרסקים בין 6 מחבתות ברזל יצוק קטנות או רמקינס אטומים לתנור של 6 עד 8 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
לציפוי הביסקוויטים: מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח בקערה גדולה. בעזרת חותך מאפה מערבבים את החמאה לתערובת הקמח עד שהיא נראית כמו פירורים גדולים אך אינה מעורבת לחלוטין. מערבבים פנימה את חלב החמאה ומערבבים עד לאיחוד בלבד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים את בצק הביסקוויטים למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים בעדינות את הבצק עד לעובי אחיד ועובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים 6 סיבובים בעזרת חותך ביסקוויטים בגודל 4 אינץ'. (יתכן שיהיה לך בצק נוסף; את השאר אפשר לאפות בנפרד ולהגיש בצד עם חמאה.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מניחים סיבוב בצק על כל מנה של סנדלר אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
10
מברישים את החלק העליון של כל סיבוב בשמנת כבדה ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מניחים את הסנדלרים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים עד שהפרי מבעבע והביסקוויטים מזהיבים, בערך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרתהאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוסס גוואקס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
קרתאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס
קרתאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס
פירות בשלים, תפוח, אגס, עשב לימון ותה ירוק. עדין, עם מינרליות נחמדה, מאוזן מאוד, מורכב בגימור ארוך.