קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אפרסק טאצ'דאון

סנדלר אפרסק טאצ'דאון
סנדלר אפרסק טאצ'דאון המתכון יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. לקינוח הזה יש 684 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.47 דולר למנה. אם יש לכם אפרסקים, מלח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו כהרף עין אפרסק סנדלר-סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, סנדלר אפרסק מיושן (א. ק. חידת אפרסק), ו עוגת סנדלר אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שש מחבתות ברזל יצוק קטנות או רמקינס אטומים לתנור 6 עד 8 אונקיות; חותך ביסקוויטים עגול בגודל 4 אינץ
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
מוציאים את הקליפות מהאפרסקים וחותכים ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2
מניחים בקערה וזורקים עם הסוכר, מיץ הלימון, עמילן התירס והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את האפרסקים והבורבון ומבשלים עד שהנוזל מתבשל בעיקר והאפרסקים פשוט רכים אך לא רכים מדי. מחלקים את האפרסקים בין 6 מחבתות ברזל יצוק קטנות או רמקינס אטומים לתנור של 6 עד 8 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לציפוי הביסקוויטים: מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה והמלח בקערה גדולה. בעזרת חותך מאפה מערבבים את החמאה לתערובת הקמח עד שהיא נראית כמו פירורים גדולים אך אינה מעורבת לחלוטין. מערבבים פנימה את חלב החמאה ומערבבים עד לאיחוד בלבד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מעבירים את בצק הביסקוויטים למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים בעדינות את הבצק עד לעובי אחיד ועובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים 6 סיבובים בעזרת חותך ביסקוויטים בגודל 4 אינץ'. (יתכן שיהיה לך בצק נוסף; את השאר אפשר לאפות בנפרד ולהגיש בצד עם חמאה.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים סיבוב בצק על כל מנה של סנדלר אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
10
מברישים את החלק העליון של כל סיבוב בשמנת כבדה ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
מניחים את הסנדלרים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
אופים עד שהפרי מבעבע והביסקוויטים מזהיבים, בערך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים עם קצפת או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרתהאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוסס גוואקס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
קרתאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס
קרתאוסרהוף רוור ריזלינג טרוקן גרוס גוואקס
פירות בשלים, תפוח, אגס, עשב לימון ותה ירוק. עדין, עם מינרליות נחמדה, מאוזן מאוד, מורכב בגימור ארוך.