סנדלר משמש
המתכון משמש סנדלר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לך קינמון טחון, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. נסו סנדלר משמש, סנדלר משמש, ו משמש-סנדלר שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לשלב סוכר, קורנפלור, קינמון ואגוז מוסקט. מערבבים במים עד חלקה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה. להפחית חום.
מוסיפים משמשים וחמאה, מחממים דרכם.
יוצקים לתוך 2-qt רדוד משומן. צלחת אפייה.
לציפוי, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה; לחתוך בחמאה עד מתפורר. מערבבים בחלב רק עד לחלח. כפית על תערובת משמש חם.
אופים ב 400° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב וקיסם מוכנס לתוך הציפוי יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש