קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר משמש עם רוטב פודינג

סנדלר משמש עם רוטב פודינג
גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו אגס וסנדלר חמוציות עם רוטב רפרפת הדר, עוגת פודינג משמש-בולגור עם רוטב פודינג, ו עוגת פירות יער טעימה-Treat Of the Week (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב משמשים ומים בסיר; תן לעמוד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים 2 1/2 כוסות סוכר; לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד שחין תערובת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום; להתקרר מעט. מערבבים בתמציות, אם תרצה, ליקר; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4
פתח 1 piecrust, ולחץ על קווי קיפול.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים כדי להתאים לתחתית של צלחת אפייה 2 ליטר עמוקה, הזמנת מאפה עודף.
6
כפית חצי תערובת משמש לתוך צלחת; העליון עם מאפה שמור.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים ב 475 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה. כפית נשארת תערובת משמש על מאפה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8
פתח שנותר piecrust; רול 1/8 אינץ 'עובי, לחתוך לרצועות 1 אינץ'. מסדרים עיצוב סריג מעל תערובת משמש.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 475 במשך 15 דקות; מפזרים 1 כף סוכר ושקדים, ואופים 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים חמים עם רוטב פודינג.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.