סנדלר פסטה-בקר
מתכון פסטה-סנדלר בשר יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 219 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, פסטה המבורגר בטי, תערובת מקורית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאפה בקר טחון, מאפה לחם תירס מתובל בבשר בקר, ו סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, פלפל ומלח מתובל על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר בקר חום; לנקז.
מערבבים מים חמים, 3/4 כוס החלב והרוטב
מערבבים לתוך תערובת בשר בקר. מערבבים בסוכר חום וקטשופ.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. תערובת בשר כפית לתוך צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'; מערבבים פסטה לא מבושלת. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, נשאר 1 כוס החלב והביצים עד מעורבב.
יוצקים באופן שווה על תערובת בשר.
אופים סנדלר 30 עד 35 דקות או עד הזהב אור.