קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

סנדלר ריבס חלמית

סנדלר ריבס חלמית
ניתן להכין את המתכון לחביתת ריבס וחלמית בכשעה ו-5 דקות . תמורת 48 סנט למנה , תקבלו קינוח ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 324 קלוריות . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. הוא יהיה להיט באירוע יום האם שלכם. רק מעטים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם אבקת אפייה, מרשמלו, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו חטיפי קינוח חלמית עם חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס , לחביתת פירות יער ולחביתת אוכמניות .

הוראות

1
בקערה גדולה, שלבו ריבס ו-1-1/2 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
שום, 2 כתושים, 1 שלם שמורשום, 2 כתושים, 1 שלם שמור
2
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 28 x 18 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
3
מפזרים מרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
4
בקערה קטנה, הקציפו את החמאה, הווניל והסוכר הנותר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
(הוסר מהגבעול)(הוסר מהגבעול)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
שום, 2 כתושים, 1 שלם שמורשום, 2 כתושים, 1 שלם שמור
5
ערבבו את הקמח, אבקת האפייה והמלח; הוסיפו לתערובת הקצפת לסירוגין עם חלב. הקציפו רק עד להרטבה; מפזרים מעל ריבס.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
6
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהציפוי זהוב-חום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז1/2 כוס סוכריות תפוז, או סוכר תפוז
7
מגישים חם.