סנטה פה עוף בגריל טאקו רך
טאקו עוף בגריל סנטה פה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת צ'ילי, טורטיות קמח בגודל טאקו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו סנטה פה עוף בגריל טאקו רך, טאקו עוף בגריל רך, ו טאקו סלמון בגריל רך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב אבקת צ ' ילי, כמון, פפריקה, פלפל אדום, מלח, פלפל וסוכר חום. מערבבים בשמן; תערובת יהיה רטוב אבל מתפורר.
בנדיבות לשפשף עוף מכל הצדדים עם תערובת צ ' ילי.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי להשרות (או לכסות ולקרר עד 1 יום).
מחממים גריל גז בינוני, או מחממים broiler גבוה ולהגדיר מתלה 6 עד 8 אינץ ' ממקור החום. גריל או עוף צלוי עד המשרד, על 5 דקות לכל צד.
תן מגניב במשך 5 דקות, ואז לחתוך לרצועות דקות.
טורטיות חמות כמו תווית החבילה מפנה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.