קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

ספגטי אופים

ספגטי אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספגטי לאפות. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. אם יש לך גבינת מוצרלה, ספגטי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ספגטי בשר חזיר לאפות, גביני ספגטי לאפות, ו לאפות ספגטי טעון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, נקניק חום במחבת בינונית על חום בינוני; ניקוז. מערבבים ברוטב. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים ספגטי; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים ביצה, 1 מוצרלה כוס ופרמזן; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מניחים בתבנית אפייה 8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם תערובת נקניק ומוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים 15 דקות. או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.