ספגטי אופים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ספגטי לאפות. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. אם יש לך גבינת מוצרלה, ספגטי, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ספגטי בשר חזיר לאפות, גביני ספגטי לאפות, ו לאפות ספגטי טעון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, נקניק חום במחבת בינונית על חום בינוני; ניקוז. מערבבים ברוטב. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מסננים ספגטי; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים ביצה, 1 מוצרלה כוס ופרמזן; לזרוק למעיל.
מניחים בתבנית אפייה 8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם תערובת נקניק ומוצרלה הנותרים.
אופים 15 דקות. או עד מחומם דרך.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך לשרת.