ספגטי אופים
אופה ספגטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 853 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 13 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם בשר בקר טחון, קרם מרוכז של מרק פטריות, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה נהדר. נסו ספגטי בשר חזיר לאפות, ספגטי אופים, ו ספגטי פיצה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים הרותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ופלפל פעמון עד מכרז, על 5 דקות.
מעבירים ירקות לקערה גדולה. להחזיר מחבת לתנור העליון ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מעבירים בקר לאותה קערה כמו הירקות.
מערבבים ספגטי, רוטב ספגטי, גבינת צ ' דר, שמנת של מרק פטריות, פטריות, זיתים, אורגנו, וסוכר לתערובת בשר בקר.
יוצקים תערובת ספגטי לתבנית אפייה מוכנה ומפזרים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע וחם, כ 45 דקות.