קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

ספגטי אלה וונגול

ספגטי אלה וונגול
ספגטי אלה Vongole הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 515 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לך שום, פטרוזיליה עלה שטוח, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 95%. נסו ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול (מתכונים דומים).

הוראות

1
ברגע שאתה קונה את הצדפות, לשים אותם במיכל גדול ולמלא עם מים מלוחים (זה צריך להיות טעם כמו הים). במהלך היום או יומיים הבאים לצפות במים כמו הצדפות לירוק חול. אם אתה רואה הרבה חול מצטבר בתחתית, לשטוף את הצדפות ולשנות את המים. כאשר אתה מוכן להכין את הפסטה, להרתיח את הספגטי במשך דקה אחת פחות מהזמן שצוין על החבילה במים מומלחים קלות. הסיבה לכך היא כי זה יהיה לסיים את הבישול ברוטב כאשר הפסטה היא כ 3 דקות משם מלהיות נעשה, להוסיף את שמן זית, שום ופלפל צ ' ילי למחבת גדולה על חום בינוני עד השום מתחיל לרחוש והופך ריחני.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הצדפות והיין ואז מכסים את המחבת במכסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תן לצדפות קיטור עד שחצי מהם פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4
הסר את המכסה והגביר את החום גבוה ומרתיח את התערובת עד שאר הצדפות פתוחות. אם כמה צדפות לא נפתחות, תזרקו את אלה שלא נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לצדפות יחד עם הפטרוזיליה. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת