ספגטי alla Carbonara di קישואים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אם יש לך ביצים, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספגטי Alla Carbonara Di Zucchine, ספגטי Alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום ו sauté עד הזהב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להוסיף קישואים ו sauté עד תחילת צבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4
הסר מהחום; להשליך שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
בינתיים, מקציפים ביצים ופרמזן בקערה גדולה כדי להתמזג. מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.