המתכון ספגטי אפוי יכול להתבצע תוך כ-50 דקות. למנה העיקרית הזו יש 491 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, עירית, פירורי לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ספגטי אפוי, ספגטי אפוי, ו ספגטי אפוי.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, הפטריות, אבקת השום והאורגנו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
3
בינתיים מבשלים את הספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים. בקערה קטנה שלבו את גבינת השמנת, גבינת הקוטג', השמנת החמוצה והעירית; מקציפים היטב.