ספגטי ברביקיו
ספגטי ברביקיו מתכון מוכן בערך 2 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט נהדר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ברביקיו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1172 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם ספגטי, פפריקה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. נסו ספגטי ברביקיו, ספגטי ברביקיו דרומי, ו רוטב ספגטי ברביקיו דרומי עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב את הפפריקה, הסוכר ואבקת הבצל בקערה קטנה. יש לאחסן בכלי אטום עד 6 חודשים.
שלב את הקטשופ, שני הסוכרים, 1 1/2 כפיות פלפל, אבקת הבצל, אבקת החרדל, מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, חומץ סיידר, 1/3 כוס תערובת תיבול ו -1 כוס מים בסיר גדול או בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, תוך ערבוב תדיר כדי למנוע מהרוטב להידבק לסיר. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, חשף, 1 שעה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפלפל והבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהירקות מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הירקות המוקפצים והמשוך חזיר לרוטב וממשיכים לבשל, עוד 1 שעה.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. מבשלים את הספגטי כפי שהתווית מכוונת.
מסננים, ואז מוסיפים לסיר עם הרוטב וזורקים.
יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים
ניתן לשלב ברביקיו עם יין זינפנדל ורוזססי. רוזוס הוא מרענן בטמפרטורות חמות ומשלים רטבים מתוקים ומתובלים ומשפשף. זינפנדל הוא בחירת יין אדום קלאסי לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר וחזה בקר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל]()
ארטזין מנדוצ ' ינו זינפנדל
נופך כהה, כמעט צבע אדום ורמיליון בולט בזכוכית, עשירה ועמוקה בהרבה מבצירים קודמים. ניחוחות של פירות אדומים שולטים, מראה רימון, דובדבן ובויסנברי, מודגש על ידי פלפל לבן תבלין אלון ארז. טעמים מעלים חיוך, באמת' זיני ' בראשות פטל ולוגנברי מוצג יפה עם פלפל אנגלי ואופי תבלינים זינפנדל קלאסי. יין זה הוא כמעט קטיפה, עגול וציפוי, עם טאנינים דגנים עדינים וגימור ארוך בהחלט, מה שמרמז על פוטנציאל ההזדקנות עם מורכבות וניואנסים נוספים שטרם נחשפו. ובכל זאת, זה יביא חיוך של סיפוק מיידי, במיוחד בשילוב עם בשרים צלויים חזקים, פסטות עשירות כמו ריגטוני בולונז, תבשילים דשנים וגבינות אומנותיות.