קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת

ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת
ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות וקחי פרמזן, סוכר, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי ברוטב עגבניות וחציל, ספגטי מטוגן ברוטב עגבניות צלוי, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית בסיר בגודל בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים עגבניות ומיצים, ומשתמשים במחית תפוחי אדמה או בגב כף עץ כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות צמצמו לרוטב עבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום. להתמזג עם בלנדר טבילה או בלנדר משטח עבודה בקבוצות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
7
בעוד רוטב עגבניות מבשל, לחמם 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה 12 אינץ ' ללא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מורחים את פרוסות החצילים במחבת. החלקים מיד לספוג את רוב השמן, אבל בסופו של דבר לגרש את השמן ולהתחיל חום. מערבבים מדי פעם עד חצילים פרוסות השחמה על כל הצדדים, ורק מתחיל פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר פרוסות עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מבשלים ספגטי במים רותחים על פי הוראות החבילה. כאשר כמעט נעשה, להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מסננים פסטה במסננת, ומיד להעביר לסיר עם רוטב עגבניות. להפוך את החום בינוני, להוסיף את מי הפסטה, ולזרוק פסטה עד שהוא מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מחלקים פסטה בין ארבע צלחות. למעלה כל אחד עם רבע פרוסות חצילים מטוגנים ומפזרים בנדיבות עם פרמזן מגורר טרי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
מגישים מיד