ספגטי ברוטב עגבניות וחציל מטוגן במחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכי לחנות וקחי פרמזן, סוכר, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספגטי ברוטב עגבניות וחציל, ספגטי מטוגן ברוטב עגבניות צלוי, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית בסיר בגודל בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים עגבניות ומיצים, ומשתמשים במחית תפוחי אדמה או בגב כף עץ כדי לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עגבניות צמצמו לרוטב עבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום. להתמזג עם בלנדר טבילה או בלנדר משטח עבודה בקבוצות.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים סוכר, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מיץ לימון, אופציונלי
7
בעוד רוטב עגבניות מבשל, לחמם 1/2 כוס שמן זית במחבת גדולה 12 אינץ ' ללא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מורחים את פרוסות החצילים במחבת. החלקים מיד לספוג את רוב השמן, אבל בסופו של דבר לגרש את השמן ולהתחיל חום. מערבבים מדי פעם עד חצילים פרוסות השחמה על כל הצדדים, ורק מתחיל פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
הסר פרוסות עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מבשלים ספגטי במים רותחים על פי הוראות החבילה. כאשר כמעט נעשה, להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מסננים פסטה במסננת, ומיד להעביר לסיר עם רוטב עגבניות. להפוך את החום בינוני, להוסיף את מי הפסטה, ולזרוק פסטה עד שהוא מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזיר
12
מחלקים פסטה בין ארבע צלחות. למעלה כל אחד עם רבע פרוסות חצילים מטוגנים ומפזרים בנדיבות עם פרמזן מגורר טרי.