ספגטי ברוטב עגבניות מתובל זית
ספגטי ברוטב עגבניות מתובל זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו ליווי: פרמזן, ספגטי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם עגבניות שרי ורוטב זית שחור, עגבניות מתובל-רוטב זית, ו ספגטי ברוטב עגבניות חריף / פסטה.
הוראות
לבשל זיתים, שום, פתיתי פלפל אדום בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 2 דקות. מערבבים עגבניות ומלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם ושוברים חתיכות גדולות של עגבניות, עד שהרוטב מתעבה מעט, 10 עד 15 דקות.
בעוד הרוטב רותח, לבשל ספגטי בסיר 6-8 ליטר של wateruntil al dente מלוח רותחים.
מסננים ספגטי במסננת ומוסיפים לרוטב. לבשל, לזרוק, על חום נמוך בינוני עד פסטה מצופה, 30 שניות עד 1 דקה.