קל פטוצ'יני אלפרדו
קל פטוצ'יני אלפרדו היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-17 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל 664 קלוריות. תמורת $1.42 למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, פלפל, פטוצ'יני וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פטוצ'יני קל אלפרדו, קל פטוצ'יני אלפרדו וקל פטוצ'יני אלפרדו.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בסיר מחממים חלב וחמאה עד שהחמאה נמסה. מערבבים פנימה גבינת שמנת ומחממים עד להמסה.
מוסיפים גבינת פרמזן ופלפל אם רוצים; מבשלים ומערבבים עד לתערובת אחידה ומחוממת.
מסננים את הפסטה ומעבירים לקערת הגשה.
יוצקים רוטב על פטוצ'יני; לזרוק למעיל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה
פינו גריג'יו ושרדונה לא מצופה הם בחירה מצוינת עבור פטוצ'יני אלפרדו. מנות אלפרדו קרמיות, גבינות וחמאתיות יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא מצופה או פינו גריג'יו. אתה יכול לנסות את Bollinger Brut Special Cuvee. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.