קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

כיס בייקון וביצה

כיס בייקון וביצה
כיס בייקון וביצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.66 דולר למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, בייקון, קטשופ עגבניות היינץ ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשטידות קטנות של פטריות ובייקון, סלט בייקון, ביצים וביצי גבינה, וביצת בייקון וגלילי גבינה.

הוראות

1
טורפים את הביצים עם המלח והפלפל, שומרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל והבייקון. מבשלים, תוך ערבוב, במשך 5 דקות או עד שהבצל והבייקון משחימים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
יוצקים פנימה את הביצים. מבשלים, מבלי לערבב במשך דקה. מבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 עד 2 דקות או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים מהאש.
6
השתמשו בסכין קטנה כדי לחתוך את חצי הקצה החיצוני של כל פיתה, קפלו בחזרה את הדש העליון.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מורחים כמות שווה של הקטשופ על פני כל פיתה.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
8
מניחים מנת תרד על הקטשופ. מעל חלק מתערובת הביצים הטרופות, מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
תוחבים את הדש העליון של כל פיתה פנימה, ישירות על המילוי. מגלגלים בחוזקה את הדש הרופף על החלק החיצוני של כל פיתה כדי לסגור לחלוטין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מניחים לעמוד 5 דקות לריכוך הגבינה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה