כיס בייקון וביצה
כיס בייקון וביצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.66 דולר למנה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-5 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו פלפל, בייקון, קטשופ עגבניות היינץ ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פשטידות קטנות של פטריות ובייקון, סלט בייקון, ביצים וביצי גבינה, וביצת בייקון וגלילי גבינה.
הוראות
טורפים את הביצים עם המלח והפלפל, שומרים.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והבייקון. מבשלים, תוך ערבוב, במשך 5 דקות או עד שהבצל והבייקון משחימים.
יוצקים פנימה את הביצים. מבשלים, מבלי לערבב במשך דקה. מבשלים, תוך ערבוב, במשך 1 עד 2 דקות או עד להתייצבות.
השתמשו בסכין קטנה כדי לחתוך את חצי הקצה החיצוני של כל פיתה, קפלו בחזרה את הדש העליון.
מורחים כמות שווה של הקטשופ על פני כל פיתה.
מניחים מנת תרד על הקטשופ. מעל חלק מתערובת הביצים הטרופות, מפזרים גבינה.
תוחבים את הדש העליון של כל פיתה פנימה, ישירות על המילוי. מגלגלים בחוזקה את הדש הרופף על החלק החיצוני של כל פיתה כדי לסגור לחלוטין את המילוי.
מניחים לעמוד 5 דקות לריכוך הגבינה לפני ההגשה.