ספגטי דגנים מלאים עם נבטי בריסל ופטריות נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, פקורינו רומנו, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו כרוב ניצנים ופטריות, ספגטי עם פנצ'טן ונבטי בריסל, ו כרוב ניצנים עם פטריות וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
* הערת קוק: לצלות את השקדים, מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
2
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס עד לקלייה קלה, 8 עד 10 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים ומניחים בקערת הגשה גדולה. זורקים עם 1/2 כוס גבינה.