זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . עם כפית נסו צ'ילי שום באפלו המדהים של מייגן, רוטב ספגטי מדהים, ו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד הבצל רך שקוף, כ 5 דקות. מערבבים עגבניות כתושות, רסק עגבניות, יין אדום, תיבול איטלקי, סוכר, אבקת שום, ומלח שום. מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך רותח תוך הכנת כדורי בשר.
מגלגלים כדורי בשר בגודל אגוז ומניחים ברוטב רותח, מוודאים שהרוטב מכסה כדורי בשר שלמים. להגדיל את החום בינוני ומבשל עד כדורי בשר הם כבר לא ורוד במרכז, על 40 דקות, הפיכת כדורי בשר פעם בערך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
אגוזי מלך
רוטב
גלול
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
ניקוז.
6
מגישים קציצות ורוטב על ספגטי עם קמצוץ גבינת פרמזן.