מרק טום יאם קונג
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אנשים רבים באמת אהבו את המנה האסייתית הזאת. אם יש לכם galangal, מיץ של סיד, להדביק צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עשב לימון לחתוך לחתיכות בגודל matchstick.
מוסיפים את ראשי השרימפס וצדפים למים, ואז מבשלים 20 דקות. כבה את האש. משרים את הראשים ואת הפגזים במשך 20 דקות נוספות לפני השלכת.
לקצץ עשב לימון לחתוך לחתיכות בגודל matchstick.
מוסיפים מניה, דשא לימון, עלי ליים כפיר, galangal, פדי צ 'ילי, רוטב דגים, מיץ ליים, סוכר, וממרח צ' ילי לסיר ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים במשך 5 דקות, מוסיפים שרימפס ואת שתי הפטריות. מבשלים עוד 10 דקות.