קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

ספגטי יווני מהיר וקל

ספגטי יווני מהיר וקל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי יווני מהיר וקל. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תרד, פטריות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו סלט יווני מהיר וקל, ספגטי קרבונרה מהיר וקל, ו רוטב ספגטי מהיר וקל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הספגטי לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד המכרז עדיין המשרד לנשוך, על 12 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את התרד והפטריות בשמן החם עד שהם פולטים את הנוזל שלהם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את חומץ היין האדום וחומץ בלסמי; מביאים לרתיחה. מערבבים את העגבניות, הבזיליקום, הפטרוזיליה והזיתים השחורים לתוך התערובת הרותחת; ממשיכים לבשל ולערבב, עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
זיתים שחוריםזיתים שחורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים את הספגטי המבושל לתוך תערובת העגבניות ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך. מבשלים את הפסטה והרוטב עד שהטעמים מעורבבים, 8 עד 10 דקות; מערבבים את גבינת הפטה לתוך הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מפזרים עם גבינת פטה יותר לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש