ספגטי יווני מהיר וקל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי יווני מהיר וקל. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תרד, פטריות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו סלט יווני מהיר וקל, ספגטי קרבונרה מהיר וקל, ו רוטב ספגטי מהיר וקל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הספגטי לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד המכרז עדיין המשרד לנשוך, על 12 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את התרד והפטריות בשמן החם עד שהם פולטים את הנוזל שלהם, כ -10 דקות.
מוסיפים את חומץ היין האדום וחומץ בלסמי; מביאים לרתיחה. מערבבים את העגבניות, הבזיליקום, הפטרוזיליה והזיתים השחורים לתוך התערובת הרותחת; ממשיכים לבשל ולערבב, עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות נוספות.
מערבבים את הספגטי המבושל לתוך תערובת העגבניות ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך. מבשלים את הפסטה והרוטב עד שהטעמים מעורבבים, 8 עד 10 דקות; מערבבים את גבינת הפטה לתוך הפסטה.
מפזרים עם גבינת פטה יותר לשרת.