ספגטי מחיטה מלאה עם Chard שוויצרי גבינת פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקרוני חיטה מלאה וגבינה עם שום חריף Chard שוויצרי, Tortellini במרק עם Chard שוויצרי פקורינו, ו Chard Pesto שוויצרי עם שקדים פקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את chard ו לטגן עד שהוא wilts, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
5
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים את העגבניות עם המיצים שלהם, יין, פתיתי פלפל אדום. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים עד העגבניות מתחילים להישבר ואת chard הוא מאוד רך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מתבלים את תערובת הנשר, לפי הטעם, במלח ופלפל.