קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות19
מגזין

ספגטי נקניק איטלקי קל

ספגטי נקניק איטלקי קל
ספגטי נקניק איטלקי קל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש גבינת פרמזן, בצל, שום, ועגבניות משומר. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ספגטי נקניק איטלקי, נקניק איטלקי עם ספגטי, ו ספגטי נקניק איטלקי.

הוראות

1
בצל מטוגן ושום: 
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני או בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
5
לשים מים פסטה לרתיחה: בעוד הבצלים מתבשלים, לשים סיר גדול של מים מומלחים על להרתיח עבור הפסטה (4 ליטרים מים, 2 כפות מלח).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
חום את הנקניק: 
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
7
הסר את הבצל מבושל ושום מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את בשר הנקניק מן התרמילים (אם הנקניק שלך הוא בקישורים) ולהוסיף למחבת, לשבור את הבשר עם האצבעות שלך כפי שאתה מוסיף אותו למחבת. מבשלים על חום בינוני עד בינוני גבוה עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים עגבניות, בצל, שום: פירה קלה את כל עגבניות משומר קלופים (ומיצים) בבלנדר, ומוסיפים למחבת עם בשר נקניק.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את הבצל מבושל ושום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
חום לרתיחה חשופה.
12
מרתיחים את פסטה הספגטי: ברגע שמי הפסטה מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מוסיפים את פסטה הספגטי. אפשר למים לחזור לרתיחה מתגלגלת. מבשלים, חשופים, עם רתיחה נמרצת, כל עוד הכיוונים על חבילת הפסטה אומרים, בדרך כלל על 10-12 דקות. כאשר פסטה היא אל דנטה (מבושל אבל עדיין קצת מוצק), להסיר את הסיר מהחום. 
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מגישים באופן מיידי. לזרוק עם הרוטב ומקשטים עם גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו