ספגטי עדשים לבבי
ספגטי עדשים לבבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, פלפל קאיין, חומץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הלבן אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי פקאן חומץ כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו מרק עדשים לבבי, מרק עדשים לבבי אני, ו מרק עדשים לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מצופה בתרסיס בישול, הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העדשים, המרק, הפלפל והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20-30 דקות או עד שהעדשים רכות.
מערבבים פנימה את העגבניות, רסק העגבניות, החומץ, הבזיליקום והאורגנו. מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 40-45 דקות.
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה; מסננים.