קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ספגטי עם חור וארטישוק: Bucatini al Ragu con Carciofi

ספגטי עם חור וארטישוק: Bucatini al Ragu con Carciofi
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם חור ארטישוק: Bucatini אל ראגו con Carciofi. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1150 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמן, שום, ריקוטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספגטי עם חור עם בייקון ועגבניה Bucatini All ' Amatriciana, Bucatini עם Porcini פטריות ראגו, ו Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא).

הוראות

1
במחבת סאוט 14 עד 16 אינץ', מחממים 4 כפות שמן זית עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיף את הבצל ושום, ו לטגן עד חום רך וזהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דרבצל מטוגן בצ'דר
3
מוסיפים את בשר החזיר והבשר עד שהבשר הוא מעבר לאפור ומתחיל להשחים בשומן שלו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים את היין והעגבניות, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', לשלב את הארטישוק, עלי נענע ופתיתי צ ' ילי 2 כוסות שמן. מביאים את השמן לרתיחה וכבים את החום, ומאפשרים לארטישוקים להתקרר בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את bucatini במים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בינתיים, לנקז את הארטישוקים מן השמן ולהוסיף למחבת עם ראגו. כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולהוסיף אותו לראגו ואת הארטישוקים. לזרוק על חום גבוה 1 דקה, עד פסטה לבושה ברוטב. מחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים כל אחד עם 1/4 של ריקוטה במרכז החלק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה