ספגטי עם חור וארטישוק: Bucatini al Ragu con Carciofi
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם חור ארטישוק: Bucatini אל ראגו con Carciofi. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1150 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמן, שום, ריקוטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ספגטי עם חור עם בייקון ועגבניה Bucatini All ' Amatriciana, Bucatini עם Porcini פטריות ראגו, ו Carciofi Ripieni (ארטישוק ממולא).
הוראות
במחבת סאוט 14 עד 16 אינץ', מחממים 4 כפות שמן זית עד לעישון בלבד.
מוסיף את הבצל ושום, ו לטגן עד חום רך וזהוב, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את בשר החזיר והבשר עד שהבשר הוא מעבר לאפור ומתחיל להשחים בשומן שלו, כ -20 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 12 עד 15 דקות.
מוסיפים את היין והעגבניות, מפחיתים את החום לרתיחה נמוכה ומבשלים 1 שעה.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', לשלב את הארטישוק, עלי נענע ופתיתי צ ' ילי 2 כוסות שמן. מביאים את השמן לרתיחה וכבים את החום, ומאפשרים לארטישוקים להתקרר בשמן.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את bucatini במים רותחים ומבשלים על פי הוראות החבילה, עד במכרז עדיין אל דנטה.
בינתיים, לנקז את הארטישוקים מן השמן ולהוסיף למחבת עם ראגו. כאשר הפסטה מוכנה, לנקז אותו ולהוסיף אותו לראגו ואת הארטישוקים. לזרוק על חום גבוה 1 דקה, עד פסטה לבושה ברוטב. מחלקים בין 4 קערות פסטה מחוממות ומגישים כל אחד עם 1/4 של ריקוטה במרכז החלק.