ספגטי עם כדורי בשר
אם יש לך שום, עלי בזיליקום טריים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי וכדורי בשר. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב את החלב והלחם.
להוסיף שאריות של כדורי בשר חוץ מהגבינה. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשלב את כל החומרים עד שהם מעורבבים היטב. קח על 3 כפות של תערובת הבשר להתגלגל לתוך כדור ולחץ לתוך פטי.
מניחים קוביית מוצרלה או 1 כף גבינה מגורסת על הקציצה ולהביא את הצדדים סביב הגבינה ולהתגלגל בין הידיים כדי ליצור כדור.
מניחים על תבנית אפייה nonstick או תבנית אפייה מרוסס עם תרסיס בישול nonstick. חזור על התהליך עם בשר וגבינה הנותרים.
מניחים את כדורי הבשר לתנור ומבשלים 12 דקות.
הסר תבנית אפייה מהתנור והנח בצד.
בסיר בינוני מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל, שום וקמח במשך 3 דקות.
להוסיף מרכיבים הנותרים ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בעדינות את כדורי הבשר וכל טפטוף מחבת מתוך תבנית אפייה ומבשלים עוד 5 דקות.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, על 8 דקות.
מסננים ומניחים את הפסטה על מגש גדול.
מניחים את כדורי הבשר על הספגטי, יוצקים את הרוטב על גבי ומגישים מיד.